If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Last ned Harry Potter på nettet – lovlig!

Selskapet som står bak de populære BitTorrent-filene (en teknologi som brukes til ulovlig nedlasting av piratkopierte filer på nettet), har nå inngått et samarbeid med flere av de største filmselskapene i Hollywood om lovlig nedlasting av filmer. Blant disse er Warner Bros, som lager Harry Potter-filmene.

Dette vil altså si at alle Harry Potter-fans (og andre) i år 2007 kan laste ned blant annet Harry Potter-filmene lovlig fra nettet (for en liten sum, selvsagt), og brenne dem på DVD-er, og ikke behøve å være redde for at politiet skal komme og ta dem. Da er det bare å se fram til at Order of the Phoenix kommer ut på kjøpemarkedet, og vi kan se den (lovlig) på PC-en!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Line sier:

    phft, hvem bryr seg om det er lovlig eller ei?

    uanz, bitTorrent eier alt, gratis. hvem gidder betale penger for at det skal være lovlig? selvom detta blir billigere går man heller for den ordentlige da med cover og hele pakka i butikken

  • Ingrid sier:

    De som ikke vil betale VELDIG store boter når politiet har «pirat-raid» gjør det. :P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt