Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Daniel på rikmannsliste

Daniel Radcliffe har brukt mange år på sin rolle som Harry Potter, noe som har gjort ham meget rik. Avisen Sunday Times la ut sin liste over de rikeste kjendisene i øyriket, og Daniel står oppført med en formue på hele 14 millioner pund, som tilsvarer litt i underkant av 170 millioner norske kroner!

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Lupus sier:

    Tror han er god for mer enn det. Har det ikke vært snakk om over 200 før?

  • Multe sier:

    Lupus: det er snakk om pund, ikke kroner..

  • Lupus sier:

    Det vet jeg da vel, jeg sa at jeg trodde han hadde over 200 millioner kroner, ikke pund. Hadde han hatt over 200 millioner pund så hadde det vært noe alvorlig galt. Trodde kanskje han hadde 16 til 19 millioner pund


Legg igjen en kommentar

Valgfritt