Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Vinneren av tegnekonkurransen kåret!

Det er oss en glede å presentere vinneren av tegnekonkurransen som nettopp er avsluttet: Rebecca Egebjerg fra Oslo! Hennes fantastiske vinnerbidrag kan sees her. Her er beskrivelsen av motivet med Rebeccas egne ord:

Bildet er laget med akvarellfarger og har et fokus på Ginny Weasley. Hun sitter i forgrunnen og er ganske deppa over at hun hverken kan være sammen med Harry eller være med på å planlegge kampen mot Voldemort – og at broren hennes har giftet seg med en blond dulle, som selvfølgelig er ansvarlig for den heslige kjolen Ginny må ha på seg. I bakgrunnen ses de nygifte og dessuten vår alles favorittvarulv med Tonks.

Vi fikk også inn flere nydelige bidrag, deriblant et par som var sterke vinnerkandidater. De fem beste kan sees i vårt galleri. De er laget av henholdsvis Linn Puzzle, Krembolla, Aileen Hay og Ragne Victoria Kolaas St.

Gratulerer til Rebecca Egebjerg (premien kommer med første ugle), og tusen takk for de supre bidragene fra samtlige deltakere!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt