NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

David Yates har det helt fantastisk

David Yates, regissøren av Order of the Phoenix, har nylig blitt intervjuet av Newsweek, der han forteller om hvordan det er å jobbe med filmen og skuespillerne.

Jeg har det helt fantastisk. Det er som å være på et filmskapende helsestudio. Du trener hver enkelt muskel som forteller. Disse filmene er fulle av komedie, eventyr og spenningsmomenter. Det er fantastisk.

Videre forteller han om Daniel Radcliffe;

Jeg har strukket Dan svært mye. Han er en intuitiv person; svært skarp, svært sensitiv. Jeg bare hjelper ham med å få vekket de tingene til livs. Du kan se hans bestemthet og ambisjon, og han kan snu ting på femøringen, og jeg kan ikke vente med å vise publikum hva han presterer.

Takk til MN for tips!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt