Dumbledore's man through and through.

Terry Pratchett om Rowling

Terry Pratchett, suksessrik forfatter av Discworld-serien, har tidligere uttalt seg (forholdvis) negativt om Harry Potter-bøkene. Nå har han i et intervju med Sunday Times igjen kommentert (eller ikke kommentert, alt etter som man ser det) Rowlings univers:

På spørsmålet «…har Rowling kopiert alt av deg?» svarer han leende «Hvis advokaten min var her ville han sagt «ikke åpne munnen din».» Og videre: «Hvis Tolkien ikke hadde skrevet Ringenes Herre, kunne ikke jeg ha skrevet Discworld-serien. Det er sånn en sjanger virker. Alle lager sin kake fra de samme ingrediensene.» Når intervjueren spør Pratchett om «Rowlings kake er for lik hans egen», vil han ikke svare …

Takk for tipset, TLC!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt