Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

JKR har oppdatert siden sin

Nyheter på JKRowling.com! Endelig har Jo igjen oppdatert dagboken sin, hvor hun blant annet forteller at hun en natt for ikke lenge siden drømte at hun var i Harry Potters verden, hvor hun spilte både rollen som Harry Potter og som forteller samtidig. Hun var visst på leting etter en horcrux. Hun skriver også at hun har sett tjue minutter av Harry Potter and the Order of the Phoenix, og at den er fantastisk. En full oversettelse av dagbokinnlegget ligger nå her.

Hun har også oppdatert rykte-seksjonen, hvor hun avkrefter et rykte om at Harry og Voldemort mot slutten av bok sju vil bli smeltet sammen til én person som hersker over både de gode og de onde kreftene i verden.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt