Dumbledore's man through and through.

Julehilsen fra oss i TDP!

Da har dagen som vi alle har ventet på kommet. Nei, jeg tenker ikke på utgivelsesdagen av den siste Harry Potter-boken, men på julaften. I de fleste hjem er vel alt nå klappet og klart for en koselig julefeiring, med mat på kjøkkenet, julepynt på bord og vegger, og med innpakkede pakker under et ferdigpyntet juletre.

For bare noen dager siden fikk vi årets julegave fra J.K. Rowling; nemlig tittelen på den sjuende og siste Harry Potter-boka. Hun åpnet døra på hjemmesiden sin, og for de som ikke har fått det med seg enda, så var det den spennende tittelen Harry Potter and the Deathly Hallows som lå skjult bak den. Bedre julegave går det knapt an å få!

I Harry Potter-bøkene feirer de også jul på denne tiden, selv om de ikke får åpne gavene sine før i morgen tidlig, som er skikken i mange andre land. Harry har opp gjennom årene han har gått på Hogwarts fått alt fra en tannpirker fra Dursleyene til en Firebolt fra gudfaren sin, Sirius Black, i julegave. I de seks bøkene som har kommet ut hittil har han feiret julehøytiden på tre forskjellige steder: På Hogwarts, hjemme hos Sirius i 12 Grimmauld Place, og hjemme hos Weasley-familien. Hvor og hvordan den siste julen i Harry Potter-bøkene vil forløpe seg blir det spennende å få vite; enten han er på jakt etter Horcruxene, eller om han feirer en rolig og vanlig jul.

Vi i The Daily Prophet skal ihvertfall kose oss skikkelig i jula, med god mat, pynt og kanskje en pakke eller to. Så da gjenstår det bare å ønske alle våre kjære lesere en riktig GOD JUL! Ha en fin julaften!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt