It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Fanfic-forfatter utgir første bok

Den 23-årige journaliststudenten Francisca Solar fra Chile var så skuffet over JK Rowlings «Order of the Phoenix» at hun bestemte seg for å skrive sin egen oppfølger, «The Decline of the High Elves».
Hun har fått positive responser fra hele verden, og sier selv at noen av grunnene til dette er at man får et bredere innsyn i Harry Potter-universet enn i bøkene til Rowling: «Jeg tok hovedkarakterene og skrev en mer utfyllende historie enn det Rowling gjør, fordi du får tilgang til tankene og følelsene til alle karakterene».

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Torch sier:

  Hvis den kommer ut tror jeg at jeg skal lese den

 • Not sier:

  tror ikke den kommer ut, fordi det er jo kopi retigheter på Harry Potter. Skal heller ikke lese den om den kommer ut, fordi det blir bare teit å lese en annen sekser som ikke har noe med potter sitt liv å gjøre

 • MsJoplin sier:

  Det er jo ikke fanfic’en hennes som blir utgitt. Boken hennes heter La Septima M, og handler om noe helt annet. Fanfic’en hennes ligger nok fortsatt på nettet et eller annet sted, men den er vel kanskje skrevet på chilensk (eller hva slags språk de har der).

 • Ginny sier:

  Hu vil herme:P Trur ikke den kommer ut:P

 • Carina sier:

  så innmarri teit. den skal jeg aldri i mitt liv lese. herregud, går det ann..

 • MsJoplin sier:

  Flott, ingen leser kommentarer før de poster selv :P Fanfics finnes det millioner av, og mange elsker dem. Jeg har lest mange som er minst like gode som Rowling sine, og som faktisk burde ha vært gitt ut (dog med noen forandringer pga copyright). Det er ikke snakk om å VILLE herme, det er snakk om å elske Rowling. Man tar jo ingen ære fra Rowling selv, men hyller universet hun har skapt.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt