NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Isaacs ber Rowling om å ha med Lucius i bok 7

Nylig snakket Jason Isaacs (Lucius Malfoy) om filmingen av Order of the Phoenix og om den siste boken i Harry Potter-serien. Han forteller blant annet at han er desperat etter å få Rowling til å ta med Lucius i den siste boken:

«Jeg falt ned på knær og tigget. Det hjalp ikke noe. Jeg er sikker på at hun ikke trenger plot-ideer fra meg. Men jeg fikk sagt min mening. Vi får se. Som alle andre holder jeg pusten fram til juli for å se hva som er i den. Jeg vil bare storme ut av fengselet, det er alt. Jeg vil ikke være i Azkaban for det meste av livet mitt.»

Vi gjør oppmerksomme på at selv om Jason Isaacs sa at han ikke kan vente til juli med å lese hva som skjer i bok sju, så har vi enda ikke fått bekreftet noen utgivelsesdato.

Takk til MuggleNet for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt