This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Potter-filmer øker britisk pengebruk

Filmene Miss Potter med Renè Zellwegger i hovedrollen og Harry Potter and the Order of the Phoenix var to av filmene som ble en del av en stor økonomisk satsing i den britiske filmindustrien i 2006. Det ble brukt mer enn 840 millioner pund på 134 filmer, mot 569 millioner pund i 2005. Direktøren for Britisk Filmråd, John Woodward, sier dette om økningen: «2006 var et fantastisk år for filmproduksjon i Storbritannia. Vi er tilbake for fullt med britiske filmskapere som vinner internasjonale priser, en mengde gode britiske filmer som ble produsert, og vi har britiske talenter og fasiliteter som er etterspurt av filmskapere over hele verden.»

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt