It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

‘December Boys’ kommer i august

Filmselskapet som gir ut December Boys (Warner Independent Pictures) har nå oppdatert hjemmesiden sin med nyheten om at filmen som har ingen ringere enn Daniel Radcliffe som en av dens hovedrolleinnehavere får premiere i august dette året. Dette er noe av det de skriver om handlingen til filmen:

December Boys er basert på Michael Noonans klassiske roman, og er en historie om fire foreldreløse tenåringer som vokser opp bak lukkede dører i et katolsk kloster i det øde Australia. I flere år ser guttene yngre barn reise med sine nye adotivforeldre, og de har kommet til den viten om at deres tid vil kanskje aldri komme.

Vi minner om at denne utgivelsesdatoen ikke nødvendigvis gjelder for norske kinoer, og at vi enda ikke vet når eller om den kommer til Norge.

Takk til DanRadcliffe.com for tipset.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt