I am not worried, Harry. I am with you.

Hudkritikk fra amerikansk lege

Som om ikke bokbråket i USA var nok, nå har den amerikanske hudlegen Dr. Vail Reese langet ut mot det han mener er en del av kroppsfiksering i filmbransjen. Dr.Reese er fly forbannet fordi han mener at utseendet til blant annet Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint har blitt manipulert ved hjelp av datateknologi. «Det hadde vært fint å kunne vise mine yngre pasienter bilder fra disse filmene for å vise at nesten alle får kviser, men slike bilder eksisterer ikke.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  Ja, for det er jo aaaaldri noen som ser bedre ut på film enn i virkeligheten! Aaaaldri noen som blir digitalt pynta på!

 • Moia sier:

  Og alrdi er det noen som får kviser (Det var en mega lollis)

 • Mithril sier:

  Jeg har sett tonnevis av bilder der skuespillere har lag på lag med sminke klint oppå «urenheter». Hvis han hadde bare brukt litt av tiden sin til å sjekke dette tror jeg han hadde følt seg lite ikke dum…

 • Ronja W. sier:

  Jeg har da sett små kviser og sånt i filmene, men joda, de er dekket til.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt