Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

JK Rowling nest rikeste kvinne

Forbes har satt sammen en liste av underholdningsbransjens 20 rikeste kvinner, og ikke uventet er JK Rowling med på den listen. Jo kaprer 2. plassen, og må kun se seg slått av talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Lenger ned på listen ligger blant annet storheter som Madonna, Martha Stewart og Britney Spears. Se resten av listen her.

Dette er hva Forbes skriver om Rowling:

Den en gang single moren som levde på trygd er hjernen bak Harry Potter, en av de mest suksessfulle bokseriene gjennom historien. Den sjette boken, Harry Potter and the Half-Blood Prince, var den raskest selgende boken i historien ifølge Guinnes World Records. Filmserien – som Rowling får litt næringsavgifter og handelsvarefortjenester av – har også bevist at den er slående suksessfull, med den totale fortjenesten til alle filmene som så langt er sluppet på hele $3.5 milliarder. Rowling er den eneste karriereforfatteren som ligger på Forbes’ Milliardær-liste.

Takk til HPANA for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Jenny/Tonks (Damm) sier:

  «Storheter som bl.a. Britney»? *kremt* Øh, vel.. det kan diskuteres :p

 • Ingrid sier:

  Enten vi liker det eller ikke (i mitt tilfelle ikke), så har hun gjort karriere, og er fremdeles beundret av mange. :S

 • HP-Gærning sier:

  «Og storheter som Madonna»? Alvorlig talt, de er ingen storhet, selv om de er populære…

 • hpfan sier:

  som Ingrid sa, så har de gjort det stort i karrieren og oppnådd mye. Jeg liker ingen av de, men beundrer de for å ha komt seg opp såpass langt og faktisk klart å skaffe seg millioner av fans.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt