Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Harry Potter-studium i Lancaster

Exploring the world of JK Rowling and Harry Potter er et av vårens studietilbud ved Lancaster University i England. Kurset, som starter 6. februar og består av åtte undervisningssamlinger, skal ta for seg det meste ved Rowlings verden, sett i lys av tradisjonell barnelitteratur. Times og Star skriver: Kurset [...] vil inneholde temaer som det gode mot det onde, magiens natur og studier av hovedpersonene – Harry, Hermione Granger, Ron Weasley, professorene Dumbledore og Snape og Lord Voldemort. Det vil også se på [...] hvordan handlingen har utviklet seg i løpet av årene, hvordan karakterene har utviklet seg og på livet til JK Rowling.

Lancaster Universitys side om faget er her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt