The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Laura Mallory snakker ut

Laura Mallory, damen som fortsatt kjemper for å fjerne Harry Potter-bøkene fra skolebibliotekene i distriktet der hun bor, har nå skrevet en artikkel i Atlanta Journal-Constitution der hun forsøker å avlive «mytene» om anti-Harry-kampanjen. Spørsmålet er om artikkelen heller får folk flest til å tro at Mallory er enda mer, vel, tåpelig enn først antatt. Her er en liten smakebit:

Myte: Vi forsøker å forby Harry Potter.
Sannhet: (…) Den opprinnelige forespørselen fra august 2005 var å få bøkene ut av klasserommene og skolebiblioteket på grunn av det ekstrem onde og voldelige innholdet, promoteringen av trolldom (Wicca) og at de er upassende for barn.(…)

Les hele artikkelen her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Sometimes_normal sier:

  Så.. emh… forsøker de ikke å forby det da? Oo
  «ekstremt onde og voldelige innholdet»
  Jeg har sett flere tegneserier på tv’en som er mer ond og voldelig enn Harry Potter.
  For Gods sake woman, get a life!

 • HP-Gærning sier:

  Harry Potter ruler, sant folkens???

 • hpfan sier:

  jepp =) Hun der kan bare prøve seg, men vi vet bedre. ;) LOL

 • ida sier:

  hu dama der har jo ikke engang lest bøkene! hvordan kan hun si at bøkene er «voldelige og onde» når hun ikke engang har lest dem?! jeg er sikker på at så snart hun leser bøkene, kommer hun til å skifte mening=)

 • Ginny sier:

  Ja, Harry Potter ruuuuler!!
  Hun dama er ikke helt god i hodet!! lol
  «voldelig»? Det finns vel mye mer voldelige bøker enn Harry Potter serien??

 • Mendi sier:

  Hah, hvis hun synes HP er ond så skulle jeg likt å se henne lese Den mørke materien! Der er det noen som trosser «Gud». Hp ruler, hun kommer ALDRI til å få fjernet bøkene! (i så fall blir det over mitt lik!)

 • Hedvig sier:

  Nåja, jeg vet ikke om bibelen er så mye bedre.. når det kommer til å ta livet av de onde…? ;)

 • tullerusk sier:

  hu dama der sku ha vært innesperra… seriøst…

 • Nico sier:

  Den desidert mest voldelige boken jeg har lest er Bibelen. Den er naturligvis ikke voldelig fra perm til perm, men den er likevel ganske så drøy …

 • Mendi sier:

  Hvis harry potter er trolldom så kall meg en heks.

 • Gerd sier:

  Personlig syns jeg Bibelen og kristne fundamentalister er atskillig farligere enn HP serien.
  Damen er sneversynt så det holder. Har hun i det hele tatt lest serien? (sorry, jeg fikk ikke med meg om hun har eller ikke) Om hun har så har hun total oversett budskapet og heller hengt seg opp i de ‘stygge’ ordene, -som ‘trolldom’ og ‘trylleformularer’.
  Budskap om godhet og lojalitet, om kjærlighet og offer, om å velge det som er riktig istedet for det som er enkelt, -er DET ukristelig?
  Stikk finger’n i jorda og få deg en ‘reality check’ Mrs. Mallory!

 • Ginny sier:

  Hun er det noen rart med!!Voldelig??Hallo!!Det er ikke en side i alle bøkene som er voldelig?!Jeg vil heler si at hu er sjalur på Rowling?!Men har henne egentlig makt til å ta ut HP bøkene?Hvs hun har det har hun oss i ryggen:P

 • Ginny sier:

  Hun er det noen rart med!!Voldelig??Hallo!!Det er ikke en side i alle bøkene som er voldelig?!Jeg vil heler si at hu er sjalur på Rowling?!Men har henne egentlig makt til å ta ut HP bøkene?Hvs hun har det har hun oss i ryggen:P
  Få et liv a!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt