The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Naken Potter opprører foreldre

Vel, det måtte komme. Etter at flere bilder av en halvnaken Daniel Radcliffe begynte å sirkulere på nettet denne uken, har ikke reaksjonene latt vente på seg. Ifølge IMDB.com skriver en svært opprørt mor:

«Som foreldre føler vi at Daniel ikke skal vise seg naken. Vår ni år gamle sønn ser opp til ham som en rollemodell. Viner svært skuffet og kommer til å styre unna alle Daniels fremtidige filmer etter dette.»

Teaterprodusent David Pugh har derimot en helt annen oppfatning av bildene:

«Å ha et vaskebrett som det han har i så ung alder, noe andre bruker 25 år på å oppnå, er fantastisk. Jeg er overveldet over hvordan Daniel plutselig har blitt en svane.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Hermine 1 sier:

  «som foreldre føler vi ikke at Daniel skal vise seg naken ??? «Gutten» er jo 18 år gammel! Dem kan jo ikke forvente at han skal være barnestjerne hele livet! nei, dette blir for dumt av di stakkars britiske mødrene! Rart at det er krig i verden:)?

 • Ginny sier:

  Er HELT enig med deg:)

 • Inger sier:

  Egentlig så er jeg ganske enig med foreldrene jeg. Selvom han har vært «barnestjerne hele livet» betyr det absolutt ikke at det er riktig eller «tøft gjort» av ham å stille opp splitter naken(+++) på en scene i London! Jeg er selv 17 år, og selvom jeg hadde vært verdensberømt skuespiller(noe jeg absolutt ikke er) så er jeg ALT for ung til å opptre naken i et teaterstykke. Han ødelegger uten tvil mye av det «idolsike» ved ham, den delen yngre fans ser opp til, ved å gjøre dette. Jeg respekterer at han vil vise at han kan gjøre ting utenom HP, men han er jo såpass kjent at han nok kan velge og vrake i jobbtilbud, og etter min mening valgte han veldig feil akkurat i dette tilfellet. Dessuten.. selvom vi er store HP fan, betyr det ikke at vi ikke skal være kritiske til det som skjer i HP-verdenen…

  Men som tidligere kommentert: lykke til Dan!

 • MissK sier:

  Etter min mening er ikke dette noe som skjer i HP-verdenen. Daniel har rett til å velge de rollene HAN (ikke alle andre) finner interessante, uavhengig om han spiller HP. Det er Daniel som har valgt denne rollen, ikke Harry.

  Skal vi nekte de andre skuespillerene i HP å spille andre roller mens innspillingene av HP pågår? Nei.. La gutten prøve å spille naken dersom det er det han ønsker..

 • Hermine 1 sier:

  enig med MissK!

 • Mendi sier:

  Det krever litt mot og stå naken på en scene, og gjøre det man skal i Equus. Jeg synes han fortjener en aplaus jeg!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt