Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Har Daniel valgt feil rolle?

Selv om mange mener at Daniel Radcliffe er modig som tør å spille en så krevende og avkledt rolle som han skal i teaterstykket ‘Equus’, er det mange som mener at dette er feil rolle for ham på nåværende tidspunkt. I denne bloggen skriver en mor at han burde ha ventet til han er ferdig med rollen som Harry Potter; «Selv om Radcliffe ikke er bundet av noen kontrakt til å kun spille roller som ligner Harry Potter mens han spiller i disse filmene, så har den unge skuespilleren et visst moralsk ansvar. Hans rolle som Harry Potter betyr uendelig mye for millioner av barn. Og selv om foreldre også har et ansvar for å skjerme barna sine mot bildene fra ‘Equus’, så betyr vel ikke det at ikke Radcliffe har et ansvar ovenfor sine fans?»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  La nå gutten få spille hva’n vil! Det er opp til han sjøl, og ingen andre…

 • Skrulla sier:

  hihi, man har vist mye å beskymre seg for for tiden! unger er da vel ikke så fintfølte som noen vistnokk skal ha det til?

 • Ginny sier:

  Gutten er jo voksen jo

 • Mithril sier:

  TOPP har faktisk skrevet at WB tror de skal bytte ut Dan fordi han velger å gjøre noe så «uakseptabelt».
  Min mening er at det er best for hans skuespill å spille en så krevende rolle. Uansett så kunne det jo hende at han fikk en sex-sene i en film senere i livet sitt? Folk er så trangsynte X)

 • Inger sier:

  Veldig, veldig, veldig enig med moren. Han kunne valgt hvilken som helst rolle han ville, hvorfor valgte han ikke bare en litt mindre naken en? Fins mange krevende roller som ikke krever at man viser alt. Og som verdens mest kjente tenåring, HAR han faktisk et stort ansvar når det kommer til hva han gjør og hva han ikke gjør.

 • MsJoplin sier:

  Mithril: TOPP er ikke mer troverdig enn Se&Hør, er jeg redd. De har ikke gitt noen offisiell uttalelse om saken, så hvorfor vet TOPP noe og ikke vi? Ta det med en klype salt!

 • Mithril sier:

  Ja, haha, det er de virkelig, MsJ… x) Faktisk så er jeg ganske enig med deg Inger, han kunne faktisk ha valgt en annen rolle.. Men jeg tror allikevel at han vil spille utrolig bra i en rolle som er _nesten_ helt ny for han.

 • MsJoplin sier:

  Mithril: Skal ikke krangle med deg om dette, men bare se to sekunder på nettsiden deres. Er det en eneste seriøst nyhet der? Jeg ser veldig mye synsing og ryktespredning. Overskrifter som «Hæ?» og at de bruker bildemanipulasjoner (selv om de innrømmer at de er falske) vitner heller ikke om god journalistikk.

 • Mithril sier:

  Neinei, jeg er helt enig med deg! :)Glemte å slenge inn i den første kommentaren at de «mener» at WB har kommet med den uttalelsen :) My bad x)

 • HP-Gærning sier:

  Njaa, vet ikke helt, tror det var litt sykt av Dan, men han er jo tross voksen, ikke barn, så han bestemmer selv, men jeg har min mening om det der, assa =) =P

 • luna sier:

  halle pitter. dette er faktisk ikke noe det er vert og diskutere.
  dan er en skuespiller som har tenkt og jobbe med dette resten av livet og faktisk tjene penger på det. alle disse sure mødrene må tenke på at de prøver og ødelegge hans kariere ved og begrense hvilke roller han kan gjøre. viss han ikke gjør forskjellige roller mend han spiller Harry Potter filmene vil han for altid bli sett på som Harry Potter i skuespiller miljøet og dermed få vanskeligheter med og få roller som er forskjellige far rollen som Harry Potter.

  og foresten foreldre burde være glade for at dan sprer et budskap om at kroppen ikke er noe men skal være skammet over.
  det er ikke som om han er med i en pornofilm på nettet så alle kan se. det er bare de som går og ser stykket som får se seksuelle delen av stykket. og de som ikke vil at barna sine skal se sin «helt» naken og i seksuell ekstase burde rett og slett ikke gå og se stykket.

 • Inger sier:

  Eh….for det første er det mye mer interessant å lese kommentarer når rettskrivningsnivået ligger på normalt nivå..
  For det andre så synes jeg absolutt han bør prøve å komme seg litt vekk fra Harry Potter stempelet, så der er jeg helt enig med deg, Luna. Men, som det står i min tidligere kommentar her, kan han nok velge mellom veldig mange roller, og da burde han, mener jeg hvertfall, stått over rollen i Equus i denne omgang, men kanskje takket ja til den på et senere punkt i karrieren. Dessuten synes jeg det blir urettferdig når du sier at mødrene prøver å ødelegge karrieren hans, for selv om de synes det er dumt at han valgte å spille rollen i Equus, betyr ikke det at de missliker ham eller ønsker han skal slutte som skuespiller, tror faktisk at det i mange tifeller er motsatt… Men, men, deilig at man kan mene akkurat hva man vil :D Forresten… Takk for supporten, Mithril:P

 • Linda Hong sier:

  Vel, betyr det at alle de andre HP skuespillerne bare maa holde seg til barnevennlige roller ogsaa? Emma Thompson, som spiller Trelawney, har spilt i noen ganske saa erotiske filmer… er det skadelig for fansen ogsaa? Dessuten er det ikke saa mange barn som er fans lenger, boekene har blitt for kompliserte. Det er foreldrenes ansvar hva de viser barna; skuespillerne maa faa ha et liv utenom Harry Potter! Dan Radcliffe er ikke barn lenger og burde derfor bli respektert paa samme maate som de andre.

 • Mewasul sier:

  En ting er at Thompson ikke har hovedrollen, en annen ting er at hun er noe eldre enn Radcliffe. Det er en god del flere som ser opp til Radcliffe enn til Thompson. Mange barn er fans, jeg har mange søsken og samtlige (helt ned til femårsalderen) har sett det meste av HP-filmer som har kommet ut (for ikke å snakke om å ha lest bøkene). De kjenner igjen Daniel Radcliffe med en gang, og vil også kjenne ham igjen på aviser og annet de kan komme til å se gjennom internett. Snakker like mye om bilder som om overskrifter og bildetekster. Jeg vil ikke nekte HP-stjernene et liv/en karriere utenom HP, men synes fremdeles at Radcliffe kanskje kunne ha ventet et par år til før han valgte en slik rolle, akkurat som Inger sa. På en annen side synes jeg at han argumenterte klokt da han ble intervjua om det. :-)

 • Hermine 1 sier:

  Vel, på Harry Potter-filmene er det 11 års aldergrense :) Jeg trener et J 11 års lag med mange Harry Potter fans. De bryr seg liksom ikke om at Daniel R. takket ja til en så spesiell rolle. Det de bryr seg om er jo Harry Potter! De mener at han er voksen og skjønner at han er en skuespiller som gjør, og kommer til å gjøre forskjellige roller. De byr seg mest om at han må gjøre ferdig hele herligheten, og det er jeg enig i. Nå sier ikke jeg at alle elleve åringer tenker likt. Og når det kommer til bøkene, så har det jo ingenting å si for filmene hvis man ikke har sett dem pga at man er for liten:) Om foreldrene vil la barna se Harry Potter-filmene som eventuelt fem-åring, så er det på demmes ansvar. Dessuten tviler jeg sterkt på at en femåring bryr seg stort om hva Daniel R og CO gjør ellers. Det er rolleneog karakterene som først og fremst interesserer dem.
  :-)

 • Mendi sier:

  Hermine 1: Jeg er på alder med dem du trener og jeg er enig med dem. Jeg bryr meg ikke the shait hva Dan gjør ellers, fordi det er HP og ikke noe annet jeg ser på.

 • Hermine 1 sier:

  Nei der kan man se. Takk for respons Mendi!

 • Mendi sier:

  Bare hyggelig ;) Har man en mening så burde man si den.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt