NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Nytt intervju med Dan Radcliffe

I det siste har det vært mye oppstyr rundt Daniel Radcliffes rolle i skuespillet Equus. I et nytt intervju med Evening Standard snakker Dan om rollen han skal gjøre: «Jeg synes det er greit. Equus er et ikonisk stykke. Nakenscenen er en del av det. Jeg kan ikke gjøre den med buksene på. Det ville vært tull. (…) Nøkkelen til seriøst skuespill er å legge fra seg hemningene sine, å bli fri og fryktløs.»

Og om at stykket kanskje ikke er særlig barnevennlig, sier han: «Jeg synes ikke det at det er folk som kler av seg, eller at det er vold mot hester, er en grunn til å ikke ta med barn på stykket. Men – og jeg prøver ikke å fornærme barns intelligens – et stykke om psykiatriens natur? Tror du en femåring vil være interessert?»

Takk for tipset til Dan Radcliffe.com!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Skrulla sier:

  det ville vell iallefall blitt stille en stund, men så ville vel alle de spørsmålene voksne ikke vil svare på kommet.. :-D

 • hpfan sier:

  han har et poeng. ;) Jeg syns det er ok at han gjør det. Det er først og fremst hans valg, og det bør vi respektere han for…

 • Hermine 1 sier:

  hehe.. meget godt svar Daniel!

 • Silje sier:

  JEg har vanvittig lyst å se det stykket! Tror det er en utrolig bra historie bak det. Bare så kjipt å må reise utenlands..litt for dårlig økonomi til det gitt:(


Legg igjen en kommentar

Valgfritt