In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Flere OotP-bilder

Newsweek har en reportasje med nye bilder fra OotP-filmen, ledsaget av et intervju med Stuart Craig, mannen bak mange av kulissene og settene i filmene. Alle de tre nye bildene viser i hovedsak steder fra filmen (og ikke hendelser). Craig sier bl.a. følgende om hvorfor det er så fascinerende å lage Potter-filmene: «Tiden spiller ingen rolle. Hogwarts er delvis middelaldersk, delvis viktoriansk. Barna går rundt i jeans og T-skjorter, som i 2007, men de er omgitt av 50-talls-teknologi. De drar til skolen med damptog. Alle disse tingene fra forskjellige perioder er på en måte slått sammen.».

Bildene ligger i vårt galleri: 1 | 2 | 3. Hvis man ønsker å lese Newsweeks reportasje, gå inn på MSNBC og velg «Exclusive look at new ‘Harry Potter’ film» under «Newsweek daily edition» litt nede på siden (kommer opp i eget vindu).

Det første bildet forestiller atriumet i Ministry of Magic, med The Fountain of Magical Brethren i bakgrunnen. På sidene ser vi rekker av åpne ildsteder. Det andre er også fra MoM, og viser Harry som går gjennom en korridor i Department of Mysteries. I enden av gangen ligger det mystiske rommet med profetiene i (det vil være skapt digitalt i filmen). Det tredje bildet er, i følge Newsweek, hentet fra Snapes kontor, under en av Harrys occlumency-timer.

Takk for tipset, Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Hedvig sier:

  Gud-som jeg gleder meg!!! Men jeg misliker at Harry har så kort hår….!

 • Malin sier:

  Hm. Kan noen tyde hva som står over «portalen» på Snapes kontor? *nysgjerrig*

 • Tant0n sier:

  D står : potessa carbonate som ifølge wikipedia er :

  Potessa
  carbonate (plural carbonates)

  any salt or ester of carbonic acid

  d kom og opp et par treff om helse, medisiner osv, eter et google søk ;)

 • McRobin sier:

  Men hvorfor han har på seg pysjamas og slåbrok i psykoblokk-timen er meg et mysterium..

 • Katie sier:

  Ja, det er littmerkelig…satt akkurat å tenkte på det samme selv! Kanskje Harry har blitt kalt inn til en «hastetime» på bildet?

 • Ginny sier:

  Hastetime?? Det er jo *eleksirtimene*
  Ja..Hva står det over *døra* på Snapes kontor….?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt