The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Designingen av HBP er i gang

MSNBC har postet et lite intervju med produksjonsdesigner Stuart Craig, som avslører interessant info om hvordan filmsettene har endret seg gjennom årene (se her for liste og intervju). Dessuten sier han at de har allerede satt igang med Half-Blood Prince, og spesielt ser han frem til å lage astronomitårnet, der en av de kjære karakterene dør.

«Det må være imponerende, vakkert og gripende. Jeg ser frem til å gjøre det.» Ellers er han ivrig etter å begynne å lese Deathly Hallows;
«Jeg klarer ikke å vente! Vi trenger å vite hvilke sett vi må beholde til den siste filmen.» Men han kommer ikke til å få en liten smakebit før utgivelsen. «Det har jeg aldri fått før. Jeg får bare gå til bokhandelen.»

Takk til MN og TLC for tips!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt