After all this time? Always.

Equus godt mottatt av publikum

I en anmeldelse av førpremieren på Equus, blir forestillingen beskrevet på følgende måte:

Oppsettingen var så mektig at selv en som ikke er en teaterelsker og ikke har engelsk som morsmål og dermed ikke forstår all dialogen, blir voldsomt rørt.

Settet var minimalistisk med en firkantet opphevet plattform på midten av scenen, med flere rektangulære kasser som skuespillerne konstant beveget seg rundt og snudde og vendte på de så de noen ganger fungerte som benker, andre ganger som stolper. Imponerende gode lyseffekter fungerte så bra at du følte at alt annet på scenen ville ha vært distraherende.

Scenen hvor Alan Strang, spilt av Daniel Radcliffe, rir en av hestene i åkeren om kvelden, var helt utrolig visuelt sett, det samme var scenen hvor gutten stikker ut øynene på hestene. Hestene var overraskende realistiske og effektivt spilt av seks gutter med hestehoder av ståltråd.

[...]

Jeg var veldig imponert over Daniels skuespill, han beveget seg lett mellom fortid og nåtid og klarte perfekt å fremstille forskjellene mellom deres følelser og karakterer. Hans portrett av rollefiguren var så god at selv jeg, som en stor Harry Potter-fan, brukte kort tid på å skyve trollmannen ut av hodet og fokusere på rollen han spilte. Jeg nekter ikke for at jeg hadde «andre grunner» til å kjøpe de dyreste billettene for å se Daniel Radcliffe naken, men jeg var mektig imponert over skuespillet og den stående applausen på slutten av kvelden var velfortjent.

[...]

Stjernen i stykket var uten tvil Richard Griffiths, som også har spilt mot Daniel som hans onkel Vernon i Harry Potter-filmene. De har fantastisk kjemi på scenen og jeg er ikke i tvil om at deres forhold har hjulpet Daniel til å spille rollen sin så godt som han gjorde.

Hele anmeldelsen finner dere her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Kreacher sier:

  Ok, har ikke fått med meg helt dette her; Stiller Daniel Radcliffe opp NAKEN foran publikum?

 • Mithril sier:

  Ganske sikker på det:) Jeg var så sikker på at han ville spille utrooolig bra i den rollen! Han kommer til å bli så flink med følelsene sine så jeg tror det blir mye mer spennende å se han i filmer videre :D

 • Hermyluna sier:

  Han er naken i 10 minutter i en scene som innebærer seksuelt samkvem med hans kvinnelige motspiller Joanna Christie.

  PS: Synes Dan er utrolig kul, modig og fryktløs søm tør å gjøre en slik rolle!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt