I am not worried, Harry. I am with you.

Quidditch i verdensrommet?

Har du noengang drømt om å delta i en Quidditch-kamp? Det kan bli en realitet i fremtiden, dersom du har mulighet til å dra til månen, vel og merke. NASA planlegger å bygge en permanent base på månen innen 2024, og de ser for seg at Quidditch kan bli en av aktivitetene som innbyggerne på planeten kan underholde seg med. En av sjefsforskerne ved NASA forteller at siden tyngdekraften ikke er like gjeldende på månen som på jorden, så kan det faktisk være mulig å sveve rundt på sopelimer. Hvordan de skal løse problemet med bludgers og en snitch som flyr rundt av seg selv, og akselerasjon på en sopelime, det er fortsatt uvisst.

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt