Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Radcliffe setter sinnet i kok

Flere organisasjoner mot røyk har blitt sint på Radcliffe for at han røyker på scenen. Under stykket Equus tenner han opp en sigarett og røyker.

Talskvinne for antirøyk-organisasjonen ASH, Amanda Sandford, uttalte:

Det er beklagelig at han røyker, samme hvilke omstendigheter det er. Han er et forbilde for ungdom og om han bestemmer seg for å bli fastrøyker vil dette bli et problem, melder The Daily Mail.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mia sier:

  Røykte han ikke bare fordi det stod i manuset til dette skuespillet? Hvis ikke: Det er jo ikke kult å røyke men han er jo nesten voksen og burde bestemme dette selv uten at folk han ikke kjenner skal bli sinte!

 • AWZ sier:

  Likevel, hvis han til vanlig er en ikke-røyker synes jeg ikke han burde gå med på det. Jeg ville ikke røykt selv jeg var skuespiller og det sto i manus.

 • Mia sier:

  Stod det i manuset at han skulle røyke?

 • Inger sier:

  hm…. mange ting å diskutere for tiden hvertfall! :P men teater er teater… skal han først være kliss naken i et stykke kan han like godt fortsette å følge manus…

 • Jokkis sier:

  Poenget er ikke om det står i manus eller ei. Hvis det ser visuellt bra ut, ser jeg ikke et problem at han skal røyke på scenen. Hvor ofte reagerer noen på at en person røyker i en film? Kan ikke sette sinnene i kok over slike trivielle ting. Ta høyde for at han er naken på scenen også. I dont care! VISUELLT!

 • carina sier:

  det må jo ha stått i manuset. eller ville han vel ikke gjort det. lurer på om han har blitt fastrøyker?

 • Mia sier:

  SELVFØLGELIG står det i manus. Hadde det ikke stått i manus, og han røyker til vanlig, ville de ikke ha tillatt at han røyket på scenen. Det går fint an å røyke uten å trekke ned i lungene og fremdeles få det til å se realistisk ut, og dersom man gjør dette i to minutter hver dag i noen uker så blir man ikke avhengig. Dessuten er vel ingen så idioter at de begynner å røyke kun fordi denne Alan gjorde det når han fløy rundt naken med hester slik som det står i manus. OG begynner man å røyke fordi Dan gjør det fordi det kreves av ham i manus, da er man lettpåvirkelige fjortiser uten egne meninger. Så da kan man ha det så godt.

 • lilli sier:

  hvis de er redde for at ungre daniel fans skal begynne å røyke fordi daniel røyker på scenen, skal de da beskymre seg over at de unge skal blinde hester? det står klart og tydelig i manuset at han skal røyke. da må han jo bare gjøre det.
  hvis de er redde for at unge fans skal begynne å røyke fordi daniel røyker i equus, så burde de ikke la dem se equus, da.

 • HP-Gærning sier:

  Jeg tror ikke at andre fans av Dan skal begynne å røyke fordi Dan selv gjør det. Greit nok, han er stor nok til å ta egne valg, men det er kanskje ikke verdens beste ide allikevel. Tror ikke at fans av Dan skal begynne å røyke nå, fordi at han gjør det selv. Jeg er, greit nok, en fan av Dan og jeg synes han er en god skuespiller, men jeg begynner ikke å røyke fordi han gjør det. Jeg tror at Amanda Sandford tar feil.

 • hpfan sier:

  men altså: har jeg misforstått noe eller… Jeg trodde det bare var på scenen han røykte, så hvorfor lage slikt styr da? Det var jo bare skuespill. Mange skuespillere som ikke røyker, klarer å spille det. Om noen har sett Heartbeat, og han alfred røyker jo hele tiden, han røyker ikke til vanlig, har aldri røykt heller på ekte. Selv da, ser det veldig ekte ut der. Ja, vet ikke om det var det beste eksemplet, men men. Lol

 • Malin sier:

  Det som organisasjonen reagerer på er at Radcliffe faktisk røykte under skuespillet, og som det står så er han forbilde for mange unge, og ASH vil derfor at han ikke skal røyke.

 • Guro sier:

  Fanken meg dommeste jeg har hørt på lenge. Han beviser bare at han er en seriøs skuespiller som tenner den røyken. Og vis han blir fastrøyker så burde han bare drite i hva enkelte organsisasjoner mener. Det finnes verre ting enn røyking.

 • hpfan sier:

  ja, og hvor mange andre røyker ikke… Det er enormt mange, og om han starter, så er det hans problem, hans valg. Jeg vokste opp med at alle rundt meg røykte, og jeg har aldri prøvd å røyke engang. Det viser hva valg man faktisk klarer å ta selv. :)

 • HP-Gærning sier:

  Jepp, enig med hpfan. Jeg har også vokst opp med folk som røyker, det er en god del i min familie som røyker, så hvorfor legge så stort press på Dan, og ikke resten av verden også ??

 • MsJoplin sier:

  Dessuten; vet vi at det er vanlige sigaretter? NEI. Ofte i filmer, hvor skuespillere ikke vil røyke tobakk, så har de fått spesiallagde sigaretter med urter istedet (må ikke forveksles med hasj og dets like, hehe), som da ikke er avhengighetsskapende. Så det så!

 • HP-Gærning sier:

  Godt poeng, MsJoplin. En kan aldri være sikker på om det ER virkelige sigaretter i det hele tatt, men tviler egentlig på om det er urter eller om det er hasj eller hva det er. Er det ikke ekte sigaretter, mest sannsynlig ??

 • MsJoplin sier:

  Som jeg sier, når det er såpass utbredt at helsefrikete Hollywood-skuespillere får røyke sigaretter uten tobakk, hvorfor skulle det ikke være tilfelle denne gangen? Da er det jo ingen som bør klage. 1. han røyker kun på scenen og 2. egentlig røyker han ikke der heller.

 • Jokkis sier:

  Som Mia sa, så trenger du ikke trekke røyken ned i lungene! Du kan holde den i munnen, og trekke inn pusten med nesen, som gjør at det ser ut som om du trekker røyken ned i lungene. Easy piecy! Og så blir du ikke avhengig av røyk etter 14 røyk!

 • MsJoplin sier:

  Well said! Og da er det vel kanskje ikke noe mer å diskutere heller?

 • Hermine 1 sier:

  Jeg tror nok d er såkalt «jukserøyk» de bruker i skuespillet. Har blitt brukt i hundrevis av filmer og ser akkurat ut som vanlig røyk.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt