Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

‘Philosopher’s Stone’ favorittfilm blant barn

Etter at First Light Movies utførte en undersøkelse blant 2000 barn i Storbritannia, er det nå klart at ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’ er favorittfilmen hos barna. Ikke nok med det, ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’ kom på en fin andreplass! Tredjeplassen gikk til en gammel film om en magisk bil som het ‘Chitty Chitty Bang Bang’. Vi gratulerer!

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • HP-Gærning sier:

  Philosophers Stone er min favoritt også, selv om jeg ikke er barn =) =P

 • hpfan sier:

  jepp min også. =) Liker godt den første, den er så koselig, og jeg føler ikke at det blir hastet gjennom den som i visse andre.

 • =) sier:

  hpfan: «jeg føler ikke at det blir hastet gjennom den som i visse andre. »
  hvem er «visse andre»? =)

 • Inger sier:

  Jeg tror nok han/hun mener at de «visse andre» er resten av filmene, altså film nr 2, 3 og 4. Jeg er egentlig enig.. Dessuten synes jeg Daniel spiller best i den første filmen, derfor er nok det min favoritt også, faktisk nesten likt med Prisoner of Azcaban..

 • Elisabet sier:

  Chitty Chitty Bang Bang, Chitty Chitty Bang Bang, Chitty Chitty Bang Bang we love you. *mimre* Men syns det er litt rart at den vant, de andre er jo bedre. Men som barnefilm er vel kanskje den best :)

 • Hermine 1 sier:

  Harry Potter vant jo=)

 • Elisabet sier:

  Altså, jeg mente at det er rart at HP1 vant, de andre HPene er bedre. Sorry for at jeg var litt uforståelig :)

 • hpfan sier:

  Takk for at du forklarte meg, Inger. Det var akkurat det jeg mente ja. Mener også at fangen fra azkaban også er god som du sier. :o)

 • Vampyren sier:

  Jeg liker ikke PoA filmen, egentlig, og jeg syns Chamber of Secrets er den beste filmen. Men bra at en HP film vant der, selv om jeg vet om mange bedre filmer jeg ville klassifisert som barnefilmer. :)

 • Snapefan sier:

  Intill videre liker jeg 1 best, selv om jeg ikke er barn lengere. Daniel spilte best Harry der! Men de andre filmene 2, 3, 4 synes jeg bare haster av gårde. (ønsker de heller kunne laget leeeengere filmer) Jeg liker godt bøkene. Det som er positivt med de andre filmene er at de mye bedre animasjons og effektmessig enn den første!! Jeg synes dessuten i de filmene , går Rupert og Emma forbi Daniel i skuespiller presentasjoner .


Legg igjen en kommentar

Valgfritt