Where your treasure is, there will your heart be also.

Rowling saksøker e-Bay

JK Rowling har nå saksøkt e-Bay etter at skruppelløse selgere brukte den indiske versjonen av nettsiden til å selge ulovlige kopier av bøkene hennes. Hun er ikke den første som har gått til sak mot dem, men hun har nå vunnet en unik seier som tvinger e-Bay til å sørge for at ulovlige kopier av hennes verk ikke blir lagt ut for salg.

Dagens tips: Relativt ofte dukker det opp signerte bilder, bøker og lignende på slike sider som angivelig skal være ekte. Det er de stort sett ikke. Dersom du ønsker deg et signert bilde, så send heller et brev til den kjendisen du vil ha bilde av. Og hvis du sender med en ferdig adressert svarkonvolutt, gjerne frankert, er sjansen større for å få svar.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt