Bless the children, give them triumph now.

Stående applaus for Daniel Radcliffe

Wizardnews skriver at etter premieren på det mye omtalte stykket ‘Equus’, fikk Daniel Radcliffe stående applaus. Det var mange kjendiser tilstede, og Christian Slater sa dette om den talentfulle 17-åringen: «Jobben Daniel gjorde på scenen var sjeldent fantastisk. Jeg må bare ta av meg hatten for ham. Han ble Alan Strang. Jeg trodde aldri for bare et lite sekund at det var Daniel Radcliffe jeg så på scenen. Jeg så bare Alan Strang.» Selv sier Daniel dette om rollevalget sitt: «Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg tok denne rollen for å skille mellom meg selv og Harry Potter. Jeg gjør dette fordi stykket i seg selv er så bra.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • K r e a c h e r sier:

    Fornuftig sagt ;P. Dan Radcliffe er fryktelig tøff som tør å opptre nake og halvnake foran tusenvis av publikum. Også er han så flink ;)

  • Cashu sier:

    Jeg var i London på premieren og så stykket dagen etterpå. Det var kjempebra, og nakenheten til Dan og motspilleren hans er som Dan selv sier, helt nødvendig. Jeg kan ikke annet enn å bli kjempeimponert over opptredenen hans (og scenografien; den er helt fantastisk)! Så hvis dere er i London i løpet av våren, dra å se stykket (det går helt frem til 9 juni).


Legg igjen en kommentar

Valgfritt