After all this time? Always.

Ny månedens trollmann

Månedens trollmann for mars 2007 er Tilden Toots (1959-), «the wizard with three green thumbs». Som tilnavnet antyder er det herbologi som er Toots’ fagområde, men han er også kjent fra radio. Merk at Tilden er gift med Daisy Hookum, som var månedens utvalgte i juni 2006.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Inger sier:

    Synes det er ganske kult jeg enkli…. Vanligvis er det ikke så big deal, nei (bortsett fra at vi blir kjent med flere karakterer), men nå er det dama fra radioen på hjemmesiden til Jo det er snakk om..! Syns det er litt morsomt at vi kjenner henne litt fra før…;P

  • Inger sier:

    Synes det er ganske kult jeg enkli…. Vanligvis er det ikke så big deal, nei (bortsett fra at vi blir kjent med flere karakterer), men nå er det dama fra radioen på hjemmesiden til Jo det er snakk om..! Syns det er litt morsomt at vi kjenner henne litt fra før…;P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt