In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Harry Potter-bøkene fjerde viktigst for leserne

I går feiret Storbritannia og Irland World Book Day (resten av verden feirer 23. april), og i den forbindelse ble det laget en liste over «de ti bøkene leserne ikke kan leve uten». Harry Potter-bøkene havnet på en god fjerdeplass, etter Pride and Prejudice (Jane Austen), Lord of the Rings (J.R.R. Tolkien) og Jane Eyre (Charlotte Bronte). Bibelen, derimot, ble grundig slått av vår bebrillede helt. Over 2000 personer stemte på sin favorittbok.

Takk til MuggleNet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  Ringenes Herre:#1:

 • HP-Gærning sier:

  Nei hallo, Ringenes Herre?! Yuk, Harry Potter #1 :-) ;-)

 • Katie sier:

  Ringenes herre er bra, men Harry Potter er best! :-D

 • Ginny sier:

  Er enig Katie:)..Mwn det her er en HP side ikke Ringens Herre side:P:P

 • arya sier:

  Har nå bare skumlest ringenes herre, men alle veit jo at ringenes herre er boka over alle bøker….at «pride and prejudice» slår harry potter er en helt annen sak, den boka (og filmen) er rett og slett gørr kjedelig!!!!!! «Jane Eyre» har jeg aldri hørt om.

 • Hitchi sier:

  Ville hatt vansker med å velge mellom HP og Pride and Prejudice… :/ Men ville nok til slutt valgt Harry.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt