The last enemy that shall be destroyed is death.

Første anmeldelse av OotP

Warner Brothers viste forrige uke Order of the Phoenix for første gang for noen heldige utvalgte i Chicago, og nå har de første anmeldelsene kommet på nettet. Filmen er to og en halv time lang, men den er nok ikke helt ferdig redigert enda (og spesialeffektene er heller ikke helt ferdige).

Merk at alle anmeldelser/kommentarer naturligvis inneholder spoilere!

Kommentarer om filmen av en TLC-leser
Anmeldelse på Ain’t It Cool News (takk til MuggleNet for tipset)

Sitat fra den siste: Så hvis du likte stilen i de to siste filmene, vil du like denne. Denne filmen er ikke så forskjellig fra de siste i serien. Begge anmeldelsene trekker fram gode skuespillerprestasjoner, særlig er Imelda Stauntons Umbridge og Evanna Lynchs Luna Lovegood noe vi bør glede oss til å se!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • arya sier:

  wow!wow! jeg vil og se den…nåååå! Ja nå gleder jeg meg bare enda mer til juli(:

 • Welsh Green sier:

  Hei fine mennesker som leser The Daily Prophet vær dag! Jeg vet at dette egentlig ikke har noe å gjør med artikkelen, men nå er det 70 mennesker fra Norge som har signert for en international dag! Woho! Nå er det bare 9030 igjen som trengs! :P

  Og ja! vil se den nu! med en gang!!

 • Inger sier:

  Gleder meg ikke enkli sååå mye til å se den, eller…. gleder meg jo enkli masse…men jeg pleier å bli skuffet etter å ha sett HP filmene. De lever ikke opp til forventningene en som har lest bøkene mange nok ganger har. Men jeg er sååå glad for at Evanna Lynch får god kritikk, har hele tiden heiet på henne! :D

 • LunAA sier:

  signert vaforno?

 • HP-Gærning sier:

  Så hvis du likte stilen i de to siste filmene, vil du like denne. Denne filmen er ikke så forskjellig fra de siste i serien. ?? Syns de to siste er veldig forskjellig fra hverandre, faktisk … :S

 • Ginny sier:

  Gleder meg så sykt:D..Men når kommer den i Norge?

 • mochi sier:

  13 juli


Legg igjen en kommentar

Valgfritt