The last enemy that shall be destroyed is death.

Rowling 891. rikest

Forbes har laget enda en liste, denne gangen listen over verdens milliardærer (målt i amerikanske dollar). J.K. Rowling er den eneste fulltidsforfatteren på listen, på plass nr. 891. Hun har en netto formue på 1 milliard dollar, eller ca. 6 175 000 000 norske kroner … Bare småpenger i forhold til nr. 1 på listen, naturligvis: Bill Gates har 56 ganger så mye.

Takk for tipset, HP-Gærning!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • HP-Gærning sier:

  Bill Gates kan jo leve luxus resten av livet med de pengene … Jo har og mye penger … :-)

 • Esso sier:

  Billl Gates er gjerrig! tenk å ha så mye penger og ikke dele?

 • hpfan sier:

  Bill Gates «deler» jo penger. Hørte et sted at han gir til veldedigheter ofte/hele tiden. Han får såpass mye inn, at han gjør det automatisk at penger går ut, om du forstår. Tror ikke Gates er noe gjerrig. ;)

 • Nico sier:

  Han har noen fond og greier og gir masse penger. Det er riktignok fortsatt sykt mye. Microsoft er (min personlige mening) ikke særlig gode. Huff.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt