Remember my last, Petunia.

Scholastic trykker opp 12 millioner av «DH»

Forventningene til «Harry Potter and the Deathly Hallows» er enorme, og i USA er det forventet høyere salgstall enn noensinne. Hele 12 millioner kopier skal trykkes opp til utgivelsen 21.juli. Utgivelsen skal også markeres i forkant, med en multimillion-kampanje som savner sidestykke i nyere historie. Representanter for Scholastic forteller at da «Harry Potter and the Half-Blood Prince» ble utgitt i 2005, ble det trykket opp 10,8 millioner kopier, og i løpet av 24 timer var 6,9 millioner av disse solgt. Til gjengjeld ble det i løpet av det første døgnet solgt over 2 millioner kopier i Storbritannia.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • HP-Gærning sier:

    Jeg kan ikke vente til den boken kommer ut … har sommerfugler i magen, bokstavelig talt … :-)

  • hpfan sier:

    Du er ikke den eneste! hehe. ;D Virker som de venter på at dette blir stort, og det blir det nok. Siste boken… :S Grugleder meg. ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt