God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

«Deathly Hallows» blir på 700 sider

En leser av Wizard News har skrevet inn og fortalt at en tysk nettside som driver med salg av bøker har skrevet på sin side at «Harry Potter and the Deathly Hallows» blir på hele 700 sider. Dette har ikke blitt gjort offisielt av noen andre, selv om den tyske distributøren sier at de har fått denne informasjonen fra det tyske avdelingskontoret til Bloomsbury. Dersom det nå viser seg at «Deathly Hallows» faktisk blir på 700 sider, så vil den bli nesten 100 sider lenger enn «Harry Potter and the Half-Blood Prince», som var på 607 sider. Den hittils lengste boken i serien er «Harry Potter and the Order of the Phoenix», som i den britiske utgaven var på hele 766 sider.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt