New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Del 2 av intervjuet med David Yates

Geekmonthly.com har nå lagt ut del 2 av sitt eksklusive intervju med regissøren av «Harry Potter and the Order of the Phoenix», David Yates. I denne delen snakker han spesielt om hvordan skuespillerne, spesielt Daniel Radcliffe, måtte lære seg å takle all angsten og tragedien i filmen. De leide til og med inn en spesialist på sorgreaksjoner og håndtering av traumatiske situasjoner: En av de tingene vi gjorde, og dette høres vel intenst ut for en familiefilm, var å leie inn en spesialist på dette området, for å snakke om hvordan Harry Potter taklet det å se at Cedric (Diggory) døde. [...] På begynnelsen av historien, og dette henger jo over hele historien som en skygge, så må Harry lære seg å takle det han var vitne til, tragedien han så, og hvordan dette har preget ham.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt