Where your treasure is, there will your heart be also.

Jukseversjon av HP7 lagt ut for salg

Wizard News melder, via HarryLatino.com, at en falsk Harry Potter 7 blir solgt på gatene i flere land i Latin-Amerika, deriblant Peru, Ecuador, Bolivia og Venezuela. Mange har blitt lurt til å tro at boken er den ekte bok 7, som har lekket ut og blitt oversatt til spansk. Dette til tross for at tittelen på den ekte bok 7 er kjent, mens piratutgaven heter Harry Potter y la Sombra de la Serpiente («Harry Potter og slangens skygge»). Til og med bokhandlere har gått fem på og begynt å promotere boken.

HarryLatino.com sier jukseboken er en fanfiction skrevet av en spansk Harry Potter-fan, men at det ikke er hun som står bak lureriet – hun la bare sin fanfic ut på nettet. Nå er hun trist og bekymret, fordi hun har blitt beskyldt for plagiat. HarryLatino.com har kontaktet Cristopher Little Agency, og forhåpentligvis får de ordnet opp i sakene raskest mulig.

(Hvordan slangeskyggeboken ender, sier Wizard News ingenting om …)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt