NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Nytt bilde og intervju med Umbridge

Mugglenet melder om at det har dukket opp et nytt bilde fra Order of the Phoenix. Denne gangen er bildet av Harry under tortur av Umbridge. Legg merke til blodflekkene (?) på hånda hans.

I tillegg har Imelda Staunton, som spiller Umbridge i filmen, blitt intervjuet av Newsweek:

Ett år før Staunton fikk rollen, foreslo en venn at hun var perfekt for den. «Jeg leste boken, og Umbridge er beskrevet som en kort, stygg, paddelignende kvinne», sier Staunton. «Jeg tenkte ‘åh, tusen takk!’.»

Staunton fremstiller henne som en gammeldags lærerinne med eplekinn, overøst med rosa angora, som setter en stopper for frihet (og selvstendige tanker) for å «beskytte» studentene. «Det er ikke rom for noe tull eller individualisme», sier Staunton, «men det fører selvfølgelig til hjernevasking».

Takk til HP-gærning for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt