It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Nytt intervju med Evanna Lynch

Evanna Lynch, som spiller Luna Lovegood i Order of the Phoenix, har nylig gjort et intervju med Drogheda Independent (man må registrere seg for å lese det, men det er gratis). Der snakker hun om sine erfaringer fra filminnspillingen, Deathly Hallows og om sitt eget forhold til Luna. Det spesielle med Evanna er at hun, i motsetning til de andre skuespillerne, var stor Harry Potter-fan fra før, og at Luna var og er yndlingskarakteren hennes er også ganske gøy. Evanna sier om likhetene mellom seg selv og Luna:

«Klessmaken vår er veldig lik. Jeg var stolt og glad i hennes klær, og jeg tror hun ville hatt på seg mine også. Jeg tror at nesten alt er mulig hvis du ser mulighetene heller enn hindringene; Luna har noen veldig ukonvensjonelle overbevisninger som ikke tar utgangspunkt i fakta, og selv om jeg ikke deler dem, synes jeg de viser at hun ikke vil tro at noe er usant før det er bevist. Det er ingenting som beviser at det eksisterer en Crumple-Horned Snorkack, men det er ikke noe bevis som antyder at det ikke gjør det, derfor kan hun tro på den.

Jeg tror hovedforskjellen mellom oss er at jeg er mye mer ambisiøs, og det gjør meg alvorlig. Luna er så fri og ser ut til å flyte gjennom livet, og tar seg av alt ettersom det kommer. Jeg har flere mål, så jeg har flere bekymringer. Jeg tror det er derfor jeg er så glad i Luna.»

Takk til MuggleNet for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt