This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Islandsk skuespiller i HBP?

IcelandReview forteller at skuespiller Jón Páll Eyjólfsson nettopp har kommet tilbake fra England etter å ha vært på intervju for en rolle i Half-Blood Prince:

«Jeg har møtt personene bak filmen og jeg har lest fra manuset. På dette tidspunktet kan man kun se derer av manuset og alt er veldig hemmelig», forteller skuespilleren, som er blitt bedt om å komme tilbake på en ny audition. Han finner ut i mai om han har fått rollen eller ikke.

Han gikk på skuespillerskole i London i 2000, og en av klassekameratene hans var Steven Kloves, som har skrevet manuset til HBP. Det er visstnok Kloves som har foreslått Eyjólfsson for Warner Bros.

Se på dette som et RYKTE, folkens. Det har ikke vært en offisiell uttalelse fra WB om at casting for filmen har begynt, de har ikke engang ansatt en regissør. I tillegg har WB lenge hatt den regelen om å ikke ansette skuespillere utenfor Storbritannia, med mindre rollefigurene har annen nasjonalitet.

Og til sist: ryktene går om at denne personen skal spille den unge Voldemort. Personlig synes jeg han ligner mer på Fenrir Greyback.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt