Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Tegnekonkurranse – vinn magiske premier

Denne sommeren er sommeren vi kommer til å huske for alltid. Sommeren da den aller siste boken i Harry Potter-serien kom ut, sommeren da vi endelig fikk svar på alle spørsmålene vi har lurt på i ti år, og sommeren da vi for første gang fikk se Føniksordenen i levende live.

I den forbindelse vil The Daily Prophet arrangere en tegnekonkurranse, denne gangen i samarbeid med Deichmanske bibliotek i Oslo. Bidragene til tegnekonkurransen skal henge på Røa filial (hvor undertegnede jobber) i hele juli, som en del av en stor Harry Potter-utstilling med nedtelling til den nye filmen og ikke minst, den nye boken.

Vi ønsker at DU skal sende inn en tegning til oss! Det spiller ingen rolle om du aldri har tatt i en fargestift før eller om du har hatt flere utstillinger på egen hånd. Her er det mangfoldet som teller: Vi ønsker å se hvordan nettopp DU har sett for deg scenene i Deathly Hallows eller Order of the Phoenix.

Ved hjelp av tilfeldig uttrekning kåres tre vinnere som alle får en fantastisk Harry Potter-pakke tilsendt i posten, sponset av blant andre Arneberg forlag, Biblioteksentralen og Alivan’s.

Detaljer, reglement og frist finner dere her.

Lykke til!

Ps. Ingen aldersgrense!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt