Remember my last, Petunia.

Nye detaljer om OotP-spillet

CVG har en artikkel som tar for seg hva vi kan vente oss i det nye Harry Potter-spillet, som er basert på Order of the Phoenix.

Spillene laget til PS3 og Wii blir nemlig noe helt for seg selv:
- Depulso (dytte objekt fra deg): På PS3 skyver du Sixaxis-kontrollen fra deg, men på Wii smekker du «tryllestaven» vekk fra deg.
- Ignatio (sette fyr på ting): Du bruker kontrollene som når du tenner på en fyrstikk.

Spillet er fylt med morsomme minispill og plot, som for eksempel å forvandle en gårdsplass til en sump eller å tømme eliksirer i høyttaleranlegg.

Dersom dere er veldig pirkete av dere, er det ingen grunn til å være bekymret. EA Games har gjort sitt ytterste for at spillet skal være som i boka og filmen:

«Vi fulgte handlingen i filmen veldig nøye, fulgt opp av hva som skjer i boka, slik at du vil oppleve steder og bihistorier som ikke er med i filmen», forklarer Harvey Elliot, produsenten av spillet.

Dere kan se traileren til spillet her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Fawkes sier:

    PS3- og Wee-versjonene blir nok sikkert ikke veldig annerledes fra, med unntak av grafikken… Tror ikke jeg orker å kjøpe det til PS3, med tanke på at ingen av de tidligere spillene har vært veldig bra heller, etter min mening…

  • Kollin sier:

    Skal garantert ha det på PS3. Grafikken, størrelsen, alt kommer til å være bedre enn de forrige. Nå kan man jo utforske hele Hogwarts igjen, som man ikke kunne i GoF. Og tenk å utforske Hogwarts på PS3!! Fantastisk.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt