God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

Fansider besøker EA, anmelder OotP-spillet

Flere internasjonale Harry Potter-fansider ble invitert for å prøvespille Order of the Phoenix, som slippes i juni.

Mugglenet har skrevet en tredelt reportasje fra besøket hos Electronic Arts i Guildford, Storbritannia, som vil bli offentliggjort i tre omganger. Den første delen omhandler selve besøket og kan leses her.

De får en introduksjon til spillet fra produsent Harvey Elliott, og fra en videosnutt som virkelig er fantastisk. Videre får de forklart hvilke ting EA har jobbet med i spillet (for eksempel har de med 13000 replikker fra 22 av skuespillerne i filmen), hva de har funnet ut at fansen ønsket skulle være med (fansen ønsker en «verden» å vandre rundt i, og ikke bare gå fra brett til brett) og også hva de dessverre måtte kutte vekk fra spillet (OWL-eksamen er ikke tilgjengelig på alle plattformene).

I tillegg kan dere se to screenshots fra spillet (1, 2).

Del II av reportasjen blir offentliggjort 11. mai, og inneholder intervjuer med EA-trollmennene. Del III kommer ut 18. mai og er en anmeldelse av spillet.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt