If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Order of the Phoenix får PG-13-grense i USA

I følge den offisielle siden har Order of the Phoenix fått aldersgrensen PG-13.

Dette er samme aldersgrense som Goblet of Fire fikk, og sannsynligheten er altså stor for at filmen får samme aldersgrense som denne i Norge, altså 11 år.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • sasty sier:

  Jeg syns nesten det var litt lav aldersgrense… bok nr 4 er jo «skumlere» enn bok nr. 5 så jeg hadde regna med enda høyere aldresgrense her i norge denne gangen, slevom ingen enda vet det da…

 • Dudleif sier:

  Syns vi burde få en 13-årsgrense her i norge også! Filmen blir sikkert like mørk som 4-ern, men det blir nok 11 og ikke 15 årsgrense:(

 • Snapefan sier:

  Jeg hadde håpt på en 15 årsgrense ( x -men har 15 årsgrense). Helt enig at det burde ha blitt innført en 13 års gense.
  11 år er for lav. :( (harry potter utvikler seg fra en barnebok til en ungdomsbok!!!)

 • Linda Hong sier:

  Enig. Hele verden har forstått dette, bortsett fra Norge. «Å, Harry Potter film, næmmen, så koooselig, da!» Hehe…

 • Mia sier:

  Ja, veldig enig med dere…Er redd
  for at dem som lager filmene også begynner å tenke sånn. Jeg ser på Harry Potter bøkene som UNGDOMS-bøker og IKKE barne-bøker!!! Syns derfor at de kan lage ungdomsfilmer. Jeg syns det er utrolig teit når jeg møter 7-åringer som er verdens største HP-fans (sier de selv) og ikke har lest bøkene engang, men de har sett filmene. Leste også når GoF kom på kino så hadde en avis intervjuet en gruppe 8-åringer som syns filmen var veldig gøy men mannen uten nese var skummel… Dette kunne vært søtt i et tulle-intervju men dette var helt seriøst, og ungene gav terningskast og alt. Jeg syns folk som ikke vet hvem Voldemort ikke burde få lov til å få gi terningskast 3 til en HP film…Grunnen til at jeg fortalte om denne repotasjen var at tenk om noen hadde tatt dette seriøst! For det første var det 8-åringer så folk kan tro at dette er årets barnefilm og for det andre så gav de et dårlig terningskast og de vet ikke engang hvordan forsiden på en HP bok ser ut!!!

 • Mendi sier:

  Har man ikke lest bøkene kan man ikke kalle seg Harry Potter fan.
  Det er jo det filmene er basert på.

 • hey sier:

  Harry Potter filmene er ikke så veldig skumle da. Blir nok 11. ringenes Herre er jo værre og dei fikk 11 Års aldersgrense.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt