The last enemy that shall be destroyed is death.

Dagboken er oppdatert!

JK Rowling har oppdatert dagboken på sin offisielle hjemmeside. Denne gangen er det spoilere hun skriver om, blant annet er hun takknemlig for en artikkel The Leaky Cauldron skrev om dette temaet. Hun skriver også at selv om det finnes folk der ute som gjør alt de kan for å ødelegge for andre, er hun sikker på at boken kommer til å selge godt allikevel. En liten spøk (?) fra Rowling er også med:

Selv om den største hemmeligheten kommer ut – selv om noen oppdager at kjempeblekkspruten er verdens største animagus, som kommer opp fra innsjøen i siste sekund, forvandler seg til Godric Gryffindor og.. vel, jeg vil ikke ødelegge for dere.

Dagbokinnlegget er nå oversatt og kan leses her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Irene sier:

    Man bør faktisk lese innlegget til The Leaky Cauldron for å forstå hele innlegget til Rowling. Det er ingen spoilere der. Morsomt og underholdene er det. Reiser forøvrig til London for å kjøpe boken på engelsk. Gleder meg

  • Norsk læreren sier:

    Oppdagert? Det finnes ikke et slikt ord i norsk språk. Jeg tror du mener oppgradert?

  • MsJoplin sier:

    Skrivefeil er noe alle kan få til. Ordet var selvfølgelig «oppdatert», som i overskriften. Rettet nå. :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt