This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Tokyo får Harry Potter først

Harry Potter and the Order of the Phoenix får premiere i Tokyo 28. juni, melder BBC News. Det er altså den japanske hovedstaden som får æren av å åpne et nytt filmkapittel i den magiske Harry Potter-filmatiseringen.

Tokyo blir æren til del etter at også Spider-Man 3 gjorde stor lykke – og satte premiererekorder – flere steder i Asia. Men en talskvinne for filmselskapet som står bak Harry Potter-filmene – Warner Brothers – hevder det ikke er noen spesielle markedshensyn som ligger til grunn når verdenspremieren legges til Japan.

De fire foregående Harry Potter-filmene har tjent 3,5 milliarder dollar – det vil si over 21 milliarder kroner – på verdensbasis. Verden venter også spent på den sjuende og siste boka i J. K. Rowlings serie om den unge trollmannen. Harry Potter and the Deathly Hallows legges ut for salg 21. juli. (©NTB)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt