Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

JK Rowling i London under bokslippet

For å feire slippet av Harry Potter and the Deathly Hallows, den syvende og siste boken om Harry Potter, kommer JK Rowling til å reise til Natural History Museum i London for å delta på festlighetene rundt midnattsslippet.

500 utvalgte fans vil få gleden av å høre på høytlesning av forfatteren selv. Deretter vil resten (i alt 1700 fans) få muligheten til å møte forfatteren og få boken sin signert. Signeringen vil vare til soloppgang. Alle som har fått billett får en gratis utgave av den nye boken av Bloomsbury forlag.

Billetter til begivenheten er gratis og kan kun skaffes ved å delta i trekning mellom 23. mai og 11. juni. Vinnerne vil bli kontaktet innen 18. juni.

Det står at innbyggere i engelsktalende land har muligheten til å delta, men inntil videre er det kun personer fra Storbritannia og Irland (samt USA) som kan melde seg på. Informasjon om andre land blir gitt senere, men det spørs om dette gjelder Norge.

Les mer om begivenheten her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  =( =( =( =( Jeg ER i London pga utgivelsen, men selvfølgelig kan ikke jeg være med og høre på Jo lese, eller få boken signert…! Skulle bare mangle, jeg er jo tross alt nordmann… Teit…. =(

 • Lupus sier:

  NEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIII
  Da får jeg stå utenfor å glane da

 • Luuny sier:

  Jeg har nå søkt alikevel jeg. Men kommer nok inn :(


Legg igjen en kommentar

Valgfritt