Remember my last, Petunia.

Bill Nighy i HBP-filmen?

I et ferskt intervju med Washington Post forteller skuespiller Bill Nighy (Pirates of the Caribbean 3, Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Love Actually) om da han trodde han ville få en rolle i Order of the Phoenix: regissør David Yates er nemlig en venn av Nighy, og Nighy spøkte om at nå ville han kanskje ikke være den eneste skuespilleren i England som ikke har spilt i en Harry Potter-film mer. Men den gang ei. Alt håp er imidlertidig ikke ute: Og nå gjør han visst den neste også. Noen er nødt til å snakke med ham, sier Nighy om Half-Blood Prince.

Journalisten som har skrevet intervjuet gjør et forsøk: Mr. Yates, hører du? Hvis du har startet arbeidet med «Harry Potter and the Half-Blood Prince», og du fortsatt ikke har castingen av Fenrir Greyback, varulven, i boks, har jeg absolutt den rette mannen for jobben.

Dette er naturligvis ikke et rykte en gang, bare ønsketenkning fra Nighy og journalisten, men et raskt google-søk viser at mange Harry Potter-fans kan tenke seg Bill Nighy i en rolle i HBP. Noen har foreslått ham som Rufus Scrimgeour, en annen som Marvolo Gaunt …

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt