Dumbledore's man through and through.

Mallory tapte, igjen

Dette var den femte gangen Harry måtte i retten.

Laura Mallory gir seg ikke: hun møtte opp i Gwinnett Superior Court i morges for å argumentere mot Potter-bøkene, der hun tapte, på nytt. Hun mener de er skadelige mot barn. Harry Potter-fans derimot anbefaler barn å lese bøkene, og de mener at de bør være tilgjengelige for alle skoleelever.

Målet til Mallory er å fjerne alle Harry Potter-bøker fra USAs skolebibliotek. Siden hun begynte sin anti-Harry Potter-kampanje i 2005, har hun ført saken sin til fem steder, og tapt alle plassene, sist idag.

Elevene fra skolene i Gwinnett hadde et sterkere forsvar, nemlig at Harry Potter-bøkene er nyttig lærestoff, og sparker i gang kreativiteten og fantasien til elevene.

«Jeg tror jeg må bygge opp saken helt fra starten av» sier Mallory.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Skrulla sier:

  jøss!! Den dama gir seg vist ikke! at hun ikke inser at slaget er tapt!

 • lunacia sier:

  Mallory – Mallfoy… Er det flere enn meg som ser likheten? ;)

 • Mithril sier:

  Tenkte akkurat på det samme Lunacia :D Hun må da snart skjønne at slaget er tapt?? Hun mot en hær av fans blir vanskelig å slå.. x)

 • Mia sier:

  Skjønner meg ikke på henne…Harry Potter har hjulpet meg så utrolig mye, og jeg kan ikke tro at hun kan stå for dette!!!

 • MsJoplin sier:

  Malfoy, kanskje? Hem hem. ;)

 • Brealla Breeland;D sier:

  Herregud!
  Dama er jo helt sjuk! Legg henne inn sier jeg!
  Hun kommer aldri til å vinne allikevel:p
  STÅ PÅ FANS!
  (L)

 • Mendi sier:

  Jeg har veldig lyt til å belære henne om HP… Hans gode sider…
  Noen som har mailen hennes? x]

 • Tone sier:

  Det verste av alt er jo at ho faktisk ikkje har lest bøkene, hehe.

 • HP-Gærning sier:

  Beklager, men hun Mallory har nok noen problemer. Hva er galt med Harry Potter?? Det er jo verdens beste bok! Barn blir kreative av slikt lesestoff, men er det galt, da ??

 • hey sier:

  Du vet ikke om Harry Potter er verdens beste bok med mindere du har lest alle bøkene i verden. Ho Laura Mallory ser ut som har like stort fritidsproblem som en vanelig HP fan. Nei det var kansje å trekke det litt langt, så ille er ho sikkert ikkje.

 • Mia sier:

  Du har jo ikke et fritidsproblem selv om du er en HP-fan! Harry Potter bøkene er kjempebra bøker, og hvis du syns at man har et fritidsproblem hvis man er fan av dem så skjønner jeg ikke hva du gjør på denne siden…

 • hey sier:

  men eg e ikkje ein vanelig HP fan

 • Vampyren sier:

  Jeg sier alltid at man får mene hva man vil så lenge man ikke lar det gå ut over andre. Nå har jo ikke Mallory skadd noen, men jeg er enig med Mia, Harry Potter bøkene har hjulpet meg ufattelig mye både når det gjelder selvfølelse og kreativitet, og all ære for min gode engelskkarakter går til JK Rowling. Mallory bør snart skjønne at hun ikke kan trosse millioner av fans, ærlig talt. Hadde noen kalt mine skriverier (haha) for djevelens verk hadde jeg blitt mildt sagt forbanna.

 • hey sier:

  Om du hadde blitt sinnsjukt rik på dine skriverier trur eg ikkje du hadde brydd deg.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt