The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Inspirasjonskilder for OotP-bygningene

I en fersk reportasje fra Order of the Phoenix-settet snakker Stueart Craig, som har designet mange av kulissene i denne og tidligere HP-filmer, om sine inspirasjonskilder for de magiske bygningene i Harry Potters verden. Selv om det er et magisk sted, prøver man å gi det en slags autensitet og kredibilitet, så vi dro for å se på et par av de mer interessante delene av London Underground. En ting mange av dem har er fantastiske kjeramikkfliser, sier Craig, og dermed ble det flislagte innsider av Ministry of Magic. Også en viktoriansk bygning (som i dag huser Burger King) i Tottenham Court Road har inspirert MoM. (Tottenham Court Road går for øvrig rett over i Charing Cross Road, som vi alle vet inneholder en helt ekte magisk bygning, nemlig den der The Leaky Cauldron ligger.)

Hele settrapporten (besøket fant sted i august i fjor) kan leses her.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt