New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Felton vil at Draco skal dø

Tom Felton som spiller Harrys erkerival Draco Malfoy i filmene, sier at skuespillerne vet like lite om slutten på eventyret som alle oss andre. Han sa i et intervju at han håpet på større roller for Draco:
Jeg har møtt Rowling et par ganger nå, og jeg prøver å påvirke henne til å skrive større roller for Draco! Neida, jeg bare tuller. Jeg lar henne gjøre det magiske arbeidet. Vi får ikke se bøkene noe tidligere, så vi vet ingenting vi heller.

Han sa også at det ikke gjør ham noe om rollekarakteren hans blir drept:
Jeg liker tanken på å avslutte med et smell. Kanskje hun kunne skrevet en kampscene mellom Slytherin og Gryffindor der Draco dør. Det hadde vært kult.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt