NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Billettsalget starter 18. juni

Oslokino.no har vært så vennlig å informere oss per e-post om at billettsalget til OOTP starter 18. juni 2007. Nøyaktig klokkeslett er fortsatt uklart.

Så, det er bare å finne fram soveposene, folkens!

EDIT: Bekreftet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • .. sier:

  Jøss, så tidlig? Trodde det skulle bli rundt 25? GLEDER MEG!

 • Mithril sier:

  Whee! Gleder meg syykt! Alltid like god stemning å sove utenfor :D

 • Gressli sier:

  Jeg har allerede lagt meg ut, så jeg håper det ikke blir så veldig mye seinere enn 18. juni

 • MsJoplin sier:

  Flotte greier, Gressli ;) Men er det på Colosseum?

 • Gressli sier:

  hehe, nei, jeg aner ikke. Vi får se når det blir offisielt ;)

 • AWZ sier:

  Sovepose? Ehem… Greit nok, dere er, som meg, fan av Harry Potter; men å SOVE utenfor kinoen bare for å få billetter først? Galskap.

 • Welsh Dragon sier:

  det er ikke bare å sove utenfor kinoen, det er hele greia! Møte masse fans, være der på grunn av Harry Potter… Tenk for en opplevelse!

 • Nico sier:

  Dessuten sover man jo ikke :-) (har dessverre ikke overnattet i kinokø selv, men stod i billettkø før GoF fra klokken fem om natta, og det holdt til en fjerdeplass i køen her i Trondheim …) Enda mer dessverre: jeg har ikke anledning til å stå i kø i år, snufs :-(

 • HP-Gærning sier:

  Gleder meg !! Men det går vel an å bestille på internett ? På kinoen’s hjemmesider ? Håper det !! For jeg vil neppe sove utenfor kinoen …

 • MsJoplin sier:

  Skal du se filmen på midnattspremieren i Oslo, må du enten i kø eller få noen til å stå i kø før deg. Det er vel rundt 300 stykker i køen til slutt og om alle får kjøpt fire billeter hver, har vi allered kommet langt over antall plasser i Colosseum.

 • Inger sier:

  Kom til køen på Colosseum rundt 6, og da var det stappfult! Bare flaks for meg og min snille mamma (hun gadd å stå opp kjempetidlig sammen med meg :D) at køen ble «dannet» rett etter at vi kom dit, og at vi på en eller annen måte klarte å «snike» til oss en bra plass. (Vi snek egentlig ikke, bare hadde flaks!) Desverre er jeg bortreist i år, så blir ingen premiere.. Men gleder meg uansett..! =) Folkens, anbefaler køen! Stemningen der er heeeelt genial!

 • MsJoplin sier:

  Sniking er kjipt for de som har sittet i køen i 30 timer, uansett hvor mye «flaks» du har.. Køen ble forøvrig «dannet» allerede lørdag kveld, vi hadde alle sammen kølapper.

 • Padma sier:

  Men køen har vel aldri vært på Colosseum?

 • MsJoplin sier:

  Haha, du har helt rett, Pad. Noen tar enten grundig feil eller.. ja. Jeg vil ikke si noen stygge ord ;)

 • B sier:

  *sukk*
  jeg er på en annen kant av landet da så det får nok bli premiere på kinoen i Arendal for meg. Men vet noen om de har sånn billetkø om natta andre steder i landet også eller?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt