NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Emma Watson blir fulltidsstudent

I følge Zee News har Emma Watson, som spiller Hermione i filmene, planer om å ta en pause i karrieren for å studere filosofi på Cambridge University. For tiden holder hun på med eksamen (tilsvarende videregående) i engelsk litteratur, geografi og kunsthistorie. Som sin rollefigur får Watson toppkarakterer på skolen også i virkeligheten.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • :-) sier:

  Hun er nerd…men kanskje like greit når hun spiller en som er enda mer nerdete!:-)

 • Inger sier:

  Virker ikke så veldig nerd for meg. Man trenger ikke være nerd for om man får bra karakterer…!! ;) Håper dette gjelder for ETTER at hun er ferdig m å spille in DH. Tipper egentlig det, siden hun jo har signert for begge de siste filmene.

 • lunacia sier:

  Det bli etter filmene, ja, som det står i artikkelen jeg linket til. :)

 • Ginny sier:

  Enig Inger;)

 • HP-Gærning sier:

  Hun er ikke nerd, nei. Bare positivt å være bra på skolen. PS! Jeg er best i klassen og … ikke for å være beskjeden …


Legg igjen en kommentar

Valgfritt